In de media

21-08-2017: 3de Sierbestrating Jonk Beachvolleybaltoernooi 2016 weer een groot succes.

Afgelopen dinsdag en woensdag 16 en 17 aug was de 3de editie van het Sierbestrating Jonk Beachvolleybaltoernooi en het werd een gedenkwaardige editie met heren, dames en dit jaar voor het eerst ook gemengde teams.

De winnaars op de dinsdag ( waar alleen gemende teams aan deelnamen ) waren:
1 Café Motje 2 Gympact 1 3 Het Gat van Nederland.

De winnaars op de woensdag waren bij de dames:
1 Team Anouk 2 Team Auss 3 Team Sharon

Bij de heren:
1 Podobrace 2 2 Team Roy Veerman 3 Podobrace 1

Bij de gemengde teams:
1 De Dijk 2 Runderkamp 1 3 Team Sharina

Volendam Amusement wil graag Sportkoepel Edam-Volendam bedanken, de gemeente Edam-Volendam en alle vrijwilligers voor hun inzet, omwonende van het Europaplein voor de gezellige sfeer en natuurlijk onze hoofdsponsor Sierbestrating Jonk voor het zand want zonder zand is het stukken minder leuk.

Graag tot volgend jaar!

21-03-2016 Amusetocht zondag 20 maart 2016.

Dit was de 2de keer dat de Amusetocht werd georganiseerd door Volendam en deze was uitverkocht. Ook nu werden alle deelnemers verrast door de heerlijke gerechten en wijnen van Restaurant le Pompadour, Slagerij Runderkamp Havenhof, Restaurant de Pieterman, Restaurant vd Hogen Haven, Café de Boer, Eetcafé Havengat, Gat van Nederland, Lotje Wine & Dine, Grand Café de Dijk, Grand Café de Molen, art hotel Spaander en Slijterij de Stient.

Deze 2 de Amusetocht werd mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Slijterij de Stient en subsponsor Dirk Schaap groothandel groente/fruit, VHC Jongens B.V, Veldboer-Eenhoorn, De Kweker, Vishandel Tel en drukkerij NIVO Volendam.

Een speciale dank gaat weer uit naar de familie Loege Schilder VD64 voor de veilige overtochten van en naar de Haven van Volendam.

Namens Volendam Amusement iedereen hartelijke dank voor zijn of haar inzet en natuurlijk onze deelnemers van deze dag.

Hou onze website www.volendamamusement.nl goed in de gaten en wie weet tot een volgend evenement in het altijd gezellige Volendam!

15-10-2015 Amusetocht zondag 20 maart 2016.

Vorig jaar was de 1ste Amusetocht georganiseerd door Volendam Amusement, een meer dan groot succes te noemen ondanks het niet zo mooie weer.

De ruim 350 deelnemers genoten van de heerlijke amuses en wijnen die dag.Deze werden door de deelnemende horeca gelegenheden met veel liefde en passie gepresenteerd.

Ook in 2016 gaat men deze Amusetocht organiseren en net zoals afgelopen jaar zullen Restaurant le Pompadour, Slagerij Runderkamp Havenhof, Restaurant de Pieterman, Lounge Bar Le Boulevard, Restaurant vd Hogen, Café de Boer, Eetcafé Havengat, Gat van Nederland, Lotje Wine & Dine, Grand Café Restaurant de Dijk, Grand Café de Molen, Brasserie Cathrien, Hotel Spaander en Slijterij de Stient er alles aan doen om u een verrassende en smakelijke dag te presenteren.

Deze 2de Amusetocht wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Slijterij de Stient.

De Amusetocht begint zondag 20 maart om 11.30 uur en eindigt rond de klok van 17.00 uur. Kaarten kosten slechts € 47,50 p.p. en nu al te bestellen via de website van Volendam Amusement.

22-05 -2015 Havenloop Volendam.

Volendam Amusement en Sportkoepel Edam-Volendam presenteren 14 Juni a.s. een nieuwe hardloopwedstrijd langs de haven!

Vanaf deze week kan jong en oud zich inschrijven voor de eerste editie van de Havenloop Volendam, die op 14 juni aanstaande wordt georganiseerd door Volendam Amusement en de Sportkoepel Edam-Volendam. Deze nieuwe hardlooploopwedstrijd langs de haven van Volendam heeft naast een afstand over 10 kilometer ook een trimloop over 5 kilometer en een jeugdloop over 1 kilometer. Het belooft een bijzonder evenement te worden.

Tijdens en na de hardloopwedstrijd zullen de personal trainers van sportschool Body Results verschillende trainingen gaan verzorgen op het Europaplein. Iedereen mag zich daar ter plekke voor inschrijven tegen een prijs van €5,-. Het doel hiervan: sport en bewegen voor jongeren en volwassenen stimuleren. De uiteindelijke opbrengst van het evenement – minus de gemaakte kosten – zal uiteindelijk worden gedoneerd aan Stichting Diabetes on the Run, waarmee de organisatie onderzoek naar diabetes type 1 stimuleert.

Inschrijvingen

De inschrijfkosten voor het hardloopevenement bedragen voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar slechts €2,50 per persoon. Voor de niet-kinderen vanaf 13 jaar en ouder zijn de kosten €5,- per persoon. Voor inschrijvingen kun je terecht bij Grand Café de Dijk Haven 108, De Jozef Sint Jozefstraat 2, Body Results Pieterman 9 en de Sportkoepel Edam-Volendam Heideweg 4.

Ook op de dag van het evenement kun je jezelf nog inschrijven, maar uiterlijk een half uur voor de start. De locatie van de start is ter hoogte van de PX.

Om 10.15uur start de 1 km kinderloop en om 10.45 uur de 5km en 10km loop.

Dit is tevens ook de plek waar je jezelf nog kunt inschrijven op de dag van het evenement. Dit unieke sportevenement gaat ongetwijfeld een groot succes worden en is toegankelijk voor iedereen. Mis het niet!

30-03-2015 Amusetocht meer dan geslaagd!

De weergoden waren afgelopen zondag niet echt positief gestemd, maar het 1ste echte evenement van Volendam Amusement gaat als geslaagd de boeken in!

De Amusetocht was zo goed als uitverkocht en alle deelnemers werden verrast door de heerlijke gerechten en wijnen van Restaurant le Pompadour, Slagerij Runderkamp Havenhof, Restaurant de Pieterman, Lounge Bar Le Boulevard, Restaurant vd Hogen Haven, Café de Boer, Eetcafé Havengat, Gat van Nederland, Lotje aan de Haven, Grand Café Restaurant de Dijk, Grand Café de Molen, Brasserie Cathrien, art Hotel Spaander en Slijterij de Stient.

Deze 1ste Amusetocht werd mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Slijterij de Stient en subsponsor Administratiekantoor Hein Koning, Dirk Schaap groothandel groente/fruit, Schildersbedrijf Tol en Schilder, VHC Jongens B.V, Heineken, DeLiXL, Veldboer-Eenhoorn, De Kweker, Vishandel Tel en drukkerij NIVO Volendam.

Een speciale dank gaat naar uit naar de familie Loege Schilder VD64 voor de veilige overtochten van en naar de Haven van Volendam.

Namens Volendam Amusement iedereen hartelijke dank voor zijn of haar inzet en natuurlijk onze deelnemers van deze dag.

Hou onze website www.volendamamusement.nl goed in de gaten en wie weet tot een volgend evenement in het altijd gezellige Volendam!